jump to navigation

СЛЕДВАЙТЕ ЧИСЛОТО НА СВОЯ ЖИЗНЕН ПЪТ- ТОЙ Е ВАШАТА СЪДБА

Числото на пътя на вашия живот се извлича от рождената ви дата – от сбора на месеца, деня и годината на раждането ви. То отразява посланието, с което сте били изпратени на този свят, и това, което трябва да станете като човек и личност.То е квинтесенцията на вашата съдба.Месеците се номерират по реда си (януари – 1, февруари 2 и т.н.). Дните носят своя календарен номер. И едните, и другите числа се ре-дуцират чрез събиране броя на цифрите, ако са повече от една, до едноцифрени. Изключение правят, както вече знаем, 11 и 22. Числото на годината също се свежда до едноцифрено: 1991 -1+9+9 + 1= 20, 2 + 0 = 2. Ако сборът на даден етап е 11 или 22, той не се редуцира. КАК ДА ИЗЧИСЛЯВАМЕ ПЪТЯ НА ЖИВОТА Нека вземем за пример човек, роден на 22 март, 1967 година: 22 март 1967 2+2=4 3 1+9+6+7=23; 2+3=5 4 3 5 4+3+5=12; 1+2=3 Числото 22 при изчисленията за улеснение се редуцира, но при консултация с таблицата се има предвид 22. Числото на рождения ден е също много важен фактор в живота ви.

ТАБЛИЦА НА ПЪТЯ НА ЖИВОТА

1. ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЯ. Научете се на независимост, вършете своята работа сам. Тренирайте силата си. Впрегнете ума си за изнамиране на нови, оригинални методи за творчество. Отхвърлете ограниченията, работете в сътрудничество с други, но не губете индивидуалността си. Водете, контролирайте, напътствайте. Усъвършенствайте тялото, ума и духа си, за да извлечете максималното от тях. Шансът ви е бързо да станете незаменим в своя личен или професионален кръг. Ангелът на човека с път на живота 1 е отправен по-скоро към отделен индивид, отколкото към тълпата. Елементът му е огънят. Най-добре се чувства на север.
2. СДРУЖЕНИЕ. Научете се да потискате собствената си индувидуалност и да следвате други, родени за водачи. Бъдете миротворец, дипломат. Работете старателно и над най-незначителните детайли. Не търсете похвала или признателност. Ценете благородството, мекотата и чувствата на другите. Печелете приятели и им бъдете верен. Постигайте своето чрез търпение и постоянство, никога насила. Зачитайте закона “който дава, ще получи”. Слушайте и поглъщайте. Шансът ви е дипломацията и в многото приятели, които ще изнесат борбата вместо вас. Апелът на пътя с число 2 е към групи или общества от хора. Елементът е вода и затова хората с това число се приспособяват най-добре в крайморски земи.
3. СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ. Свикнете да давате свободно и радостно от себе си на другите. Стремете се към светски контакти, бъдете винаги полезен и приятен, душата на всяка компания или нейно украшение. Нека другите ви търсят заради светлината, ко¬ято разливате до всяко тъмно ъгълче, да не могат без вас. Научете се да изразявате себе си чрез изкуството, красотата, щастието и радостта, които вдъхвате. Ще намерите шанса си в леката страна на живота, сред обществото, в създаването на приятни мигове за другите. Търсете работа, която дава възможност за артистична изява. Не пропускайте случай да блеснете със слово – говор, пеене, драма, писателство. Апелът на 3 достига и до отделни хора, и до групи. Елементът е огън.
4. ОРГАНИЗАЦИЯ. Вие трябва да бъдете хора на дълга. Това посещение рядко включва пътешествия или разнообразие. Вие ще слушате и ще произвеждате. Издигнете се над всяко ограничение, усъвършенствайте се в работата си. Шансът ви е в дълбочина, а не в широчина. Ще строите масивни, трайни сгради, ще поучавате по-малко напредналите от вас. По този път, макар и бавно, можете да постигнете много. Ще бъдете възнаграден за търпението, служенето, стабилността. Апелът на 4 е към обществото. Елементът му е земя. Работете, където ви пратят, и се задържайте дълго на едно място.
5. СВОБОДА. Очаквайте чести промени, разнообразие, пътувания и приключения. Научете се да използвате правилно свободата си. Учете чужди езици, опознайте различни класи и прослойки. Култивирайте усет за новото и прогресивното. Тренирайте изобретателността си, развивайте личността си всестранно. Гонете новото, неизпробваното. Ще срещнете шанса си не на утъпкан път, но преди това се научете да се отърсите от излишните неща и да не се застоявате на едно място. Ще растете, като се приспособявате към промените и следвате натиска на несигурността. Апелът на това число е към тълпите и аудиториите. Елементът му е въздух. Когато сте свободен, предпочитате да бъдете сам – било в пустинята, планината или на път

6. НАГЛАСА. Разберет какво значи отговорност. Научете се да синхронирате нехармоничните вибрации в своя живот и в живота на човека, с когото сте свързани. Слушайте внимателно и мълчаливо е се учете да примирявате противоположностите. Ще ви се наложи да се справяте с маса семейни проблеми и да поемете грижата за по-слабите си братя и сестри, защото сте отговорен за тях. Ще давате духовна или материална подкрепа на нуждаещите се. Пазете идеалите си, но не ги натрапвайте на другите. Апелът на пътя 6 е към семейството, обществото, държавата или света. Той се управлява от два елемента – земя и въздух.
7. МЪДРОСТ, САМОТА. Овладейте оръжието на проницателния анализ. Работете над духа си, за да станете добър съветник или свещеник. Бъдете сам, но не и самотен. Занимавайте се с теории и принципи, постоянно разширявайте ерудицията си с полезни знания. Не трупайте имоти и богатства, материалните ви лишения ще бъдат компенсирани с духовни съкровища. Почивайте, учете, размишлявайте, повече мълчете и разпознавайте себе си. Не търсете сътрудничество, не бъдете водач. Научете се да виждате невидимото. Ще намерите шанса си по-скоро в онова, което ще получите наготово, отколкото в онова, което търсите целенасочено. Живейте в тихи места, далеч от шума и суетата. Апелът на пътя 7 е към индивиди, които се нуждаят от ясна теория за живота. Елементът е вода – дълбока и тиха.
8. СИЛА, МАТЕРИАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ. Гмурнете се смело в света на търговската дейност. Разширявайте мирогледа си, не признавайте никакви ограничения. Заемете се с практични, материални неща, с бизнес. Забравете мечтите и бляновете. Изучете законите, които управляват движението на парите. Оценете ползата от тях. Шансът ви е да се движите всред комфорт и богатство. Апелът на 8 е отправен към големите корпорации или организации. Елементът е земя.
9. УНИВЕРСАЛНОСТ, БРАТСТВО. Трябва безпределно да обичате хората. Бъдете човеколюбец и благодетел. Пренебрегвайте всякакви расови и кастови предразсъдъци. Давайте си сметка, че всеки човек е цяла вселена. Поставяйте всеки друг преди себе си. Откажете се от личните амбиции, дори от имота си, ако чуждото благо го изисква. Привличайте всичко, но не задържайте за себе си нищо. Никъде не се установявайте за Дълго, нека светът бъде вашето домашно огнище. Раздавайте щедро любов, съчувствие, стремете се да разбирате човека до вас. Шансът ви е да живеете сред емоционални, артистични, одухотворени хора. Възползувайте се и опознайте най-висшите вибрации – тези на артиста. Апелът на 9 е към многото или към всички. Елементът му е огън.
11. ОТКРОВЕНИЕ. Култивирайте субективност. Издигнете се до полето на вдъхновението. Бъдете опора за другите, техен покровител. Създавайте нови принципи. Изучете мистицизма и го практикувайте. Доверете се на интуцията и на висшите сили, които ви ръководят. Нека умът ви бди, за да приеме посвещението и откровението и да го предаде на света. Не трупайте, не пестете; посланието на 11 е да пръска светлина. Вдъхновявайте с примера си, с истината, която ви се е открила. Живейте скромно, аскетично. Шансът е проповядването на словото, било то духовно, откривателско или артистично. Ще пожънете големи почести, ако не ги търсите, воден от себичност. Апелът на 11 е към тези, които се нуждаят от духовно насърчение, и към артистичните идеалисти.
22. МАТЕРИАЛИЗИРАЩИЯТ ГОСПОДАР. Вселенско служене и съзидание. Употребявайте силата си в духовен и идеалистичен план. Направете полезното и практичното прекрасно и възвисяващо. Поставете съзиданието и организацията на социален принцип. Ще намерите шанса си в световни движения или в крупни търговски, филантропични, политически институции, сфери на управлението, държавничевство. Вие ще успеете да въплътите в действителността мечтата си за мир, братство и любов. Апелът, на 22 е отправен към масите, управниците, държавите, расите, които страдат и имат нужда от насърчение и проглеждане. Елементът е вода/ Източник- Нумерология на А.Ф.Александров/

към НУМЕРОЛОГИЯ С МАТРИЦАТА НА ПИТАГОР

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: