jump to navigation

Значение на 6-та

Трябва да се отнесем към значението на цифрата 6 много внимателно, защото с нея е свързана една от библейските легенди („Откровението на свети Йоан Богослов“). В нея е казано следно то: „И той ще направи, щото на всички — малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби — да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест“ (подчертано от мен — А.А.) [Апокалипсис 13:16–18].

Правейки изчисление, трябва внимателно да анализираме всяка цифра 6, която влиза в работните,допълнителни цифри.

Ако в третото раб. число присъства цифра 6. Това може да означава, че:

— във фамилията е имало Майстори, стигнали до званието „златни ръце“ (66);

— родителите на детето са обръщали прекалено внимание на парите и битовите проблеми;

— по време на бременността може да е бил направен опит за кодиране („уроки“).

Естествено при подобни цифри човек става зависим от причините, които влияят върху него:

— от малък обича да майстори, има влечение към ръкоделието;

— обича да пазарува, не е равнодушен към покупките и парите;

— той е раздразнителен, властен, взискателен в комбинация с белодробна или бъбречна болест.

Трябва внимателно да наблюдаваме проявите на всяко от тези качества, за да не изпуснем времето за разваляне на „уроките“ или „паричния синдром“.

Доста често цифрата 6 се намира в четвърто число, което означава кодиране („уроки“), засегнало родителите, дядовците или бабите преди раждането на детето. Много по-рядко може да означава Майсторство от дедите. Влиянието на 6 в четвърто число ще се изразява в това, че човек го очакват неуспехи още в началото на действията му, че той най-вероятно избира измамни цели и взема неправилни решения. Мнозина оценяват приятелите, близките, околните, работата само според изгодата, паричния интерес, което не ги прави по-добри.

Наличието на цифрата 6 в самата рождена дата показва влияние на външни, негативни сили (пречки, препятствия, врагове и т.н.) при постигането на поставената цел.Примерно- заобикалящата  среда-близки роднини,приятели и др. не оценяват заниманието на човека,коетому пречи да оцени адекватно таланта си и да повярва в себе си.   В зависимост от мястото в датата (по-близо до края или до началото на датата) можем да предвидим пречките или грешките при постигането на целите.

Наличието на цифрата 6 в първо или второ число ще означава, че още преди да се роди, даденият човек е бил „урочасан“, което трябва да се прояви доста по-късно (обикновено, след като създаде семейство). В друга интерпретация това може да означава, че му предстои да преодолее негативното влияние на властта и парите, когато заема ръководна длъжност или получава работа с добри доходи, че ще трябва да прояви най-добрите си качества, за да запази добрината, търпението и любовта си към близките, синовния си дълг, интереса към опознаване на света. Ако не премине през това изпитание, го очакват разочарование и неуспех в кариерата точно когато възнамерява да „излети“ колкото може по-високо.

Ако в рода ви е имало Майстори от която и да е област, не възприемайте шестиците като отрицателни цифри, които ви пречат. Тяхното местоположение в допълнителните числа или в самата рождена дата ще ви покажат как най-успешно да стигнете до майсторство, 3-о и 4-о число — като използвате опита на дедите си; датата на раждане, собствените си ежедневни постижения при усъвършенстване на майсторството си; 1-о и 2-о число — продължаване на майсторството в децата и внуците. Ако в рода си нямате Майстори, възприемайте наличието на всяка цифра 6 като напомняне къде можете да допуснете грешка или да се сблъскате с препятствие, което трябва да преодолеете и да очаквате. Отнесете се към това достатъчно сериозно, защото в противен случай може да не получите желания резултат в развитието си. Колко често грешим, като възприемаме за помощ или добър съвет неудачни напътствия или явни препятствия от страна на другите. Да предположим, че имате цифра 6 в самия край на рождената си дата (в цифрите на годината). Това означава, че точно когато вече сте проявили активност, натрупали сте известен запас от знания и опит и сте създали основа за напредък към целта, най-вероятно ще се сблъскате с препятствие, което ще ви попречи да реализирате плановете си.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: