jump to navigation

Леене на восък-древен метод за разваляне на магия

Може да развалите магия сами, използвайки един много стар способ, а именно леене на восък.

Восъколеенето е  един древен ритуал, който се прави и в България

Повечето хора познават друг ритуал, наречен леене на куршум.  Той се прилага на хора, които са преживели стрес, изплашили са се от нещо – животно, човек, катастрофа, болест на близък и други.

Ако се съмнявате, че имате направена магия лесно може да разберете дали това е така, като приложите метода леене на восък.

За целта Ви е необходима само една  свещ от пчелен восък.Защо пчелен восък?-За ползите на пчелния восък, четете тук

А ето и как да извършите ритуала: Трябва да разтопите свещта или ако е много голяма – една част от нея. Използвайте джезве или друг метален съд, който издържа на висока температура.

Когато восъкът се разтопи, изсипете течното вещество в съд с леденостудена вода.

Тук ще Ви разкрием една особеност – този ритуал трябва да се извърши в присъствието на лицето, което се съмнява, че има направена магия.

Целта на церемонията е не само да разберете дали тегне прокоба върху Вас или близък човек, но и да се пречистите от отрицателната енергия.

Методът леене на восък помага за премахване на натрупалите се в тялото негативни мисли, чувства и емоции.

Ритуалът много прилича на леене на куршум. Восъкът се излива в съд със студена вода, който трябва да се държи над главата на лицето, което предполага, че има магия.

Когато разтопеният восък се докосне до студената течност се получава фигура, по която може да се гадае за емоционалното състояние на лицето, неговите страхове, тревоги и притеснения.

Ако при леенето, восъкът се разпръсне и се оформят няколко нишки, това е сигурен знак, че магията е налице. В този случай трябва да извършите ритуала още два пъти, като всеки път разтопявате нова свещ.

В случай, че имате натрупана в себе си отрицателна енергия, която е резултат от стрес или от завист, чрез методът леене на восък много лесно ще пречистите енергийното си поле.

Фигурата, която се образува при контакта на разтопения восък и водата подсказва от какво точно сте изплашени – дали това е животно, човек, природна стихия, катастрофа или някаква друга ситуация, която е заседнала дълбоко във Вашето подсъзнание.

По този начин може да разгадаете и какви са пола и възрастта на човека, който Ви желае злото.

Ритуалът леене на восък е наистина лесен метод, благодарение на който може да се освободите от натрупаните отрицателни емоции и да се почувствате жизнени и заредени с положителна енергия.

А как да направите енергийно прочистване на себе си и пространството около вас, четете тук

 

Advertisements
%d bloggers like this: