jump to navigation

Дейвид Айк -Тайните на Матрицата

Освободи ума си

 Molecular ThoughtsМислим си, че виждаме света, гледайки с очите си. Това, което виждаме е честотен обхват, до който имат достъп петте ни сетива, а той е изключително тесен. Извън този честотен обхват е безкрайността.

Безкрайност от възможности, преживявания и места за съществуване. А ние виждаме само една частица. Физическият свят е една илюзия. Приемайки физическа форма, ние се заключваме в тази реалност и затова преживяваме само този честотен обхват. Светът е холограма. Ако можете да програмирате реалността и убежденията на подсъзнателния ум, създавате реалността, която после се декодира в нещо смятано за реално. Поради тази причина, мишената е подсъзнателният ни ум. Матрицата има “съгласувана реалност” на колективно ниво, което позволява всички ние да сме единодушни за това, което виждаме в света. Индивидуалният ум е като компютър, а колективният ум е като Интернет. Айнщайн е казал, че най-лошият ефект на времето е неговата относителност. Илюзията за преминаване от минало в бъдеще е част от контрола върху нас. 

Идеята не е да се научи нещо, защото ние сме единство, безкрайност, имаме достъп до всичко и знаем всичко. Не става въпрос да научим нещо, а ДА СЕ ОТУЧИМ. ДА ОСВОБОДИМ УМА СИ ОТ ПРОГРАМИРАНАТА РЕАЛНОСТ, която ни държи в капан. 

Бил Хигс (комик): “Материята е просто енергия, кондензирана до ниска вибрация. Ние всички сме едно съзнание субективно преживяващо себе си. Смъртта не съществува, животът е само един сън, а ние сме представата за самите себе си. Там е разковничето.”

Книгата е PDF формат

Изтегли книгата

 


Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: