jump to navigation

Специалист обяснява какво и как лекуват пирамидите March 6, 2016

Posted by ezoterika1 in esoteric, health, science, society, spirituality.
trackback

Специалист обяснява какво и как лекуват пирамидите

От няколко години насам все по-упорито се появяват информации за лечебното действие на пирамидите. Дори съм попадала на жена, която беше построила пирамида в двора си, за да лекува. Затова ви моля да публикувате някаква по-конкретна информация, подкрепена с факти или поне изчисления. И по какъв начин може да помогне на нас, обикновените хора? – тези въпроси задава г-жа Мария Дончева.

Когато се говори за пирамидите и тяхното влияние върху човека въобще, наистина се появява едва ли не мистика, откъдето произлиза и съмнението на хората. Ето как коментира темата д-р Васил Йонков пред в. „Доктор“. Той е специалист-хематолог. Завършил е Медицинската академия в София, бил е завеждащ на отделение на болницата в гр. Габрово. Д-р Йонков е автор на книгите „Живот без болести – 477 правила за добро здраве“ и „Нобеловите лауреати по медицина и физиология“. В своята практика той предлага и алтернативни лечебни методики по специални схеми.

„Пирамидалното енергийно излъчване е било известно много отдавна – казва специалистът. – Още древните lechenie s piramidiцивилизации са строели пирамиди, защото са установили, че пирамидалната структура концентрира космическа енергия. А тази енергия действително оказва благоприятно въздействие върху всички организми – растения, животни и хора. Енергийното стимулиране се използва, за да се ускорят биологичните процеси в растенията. Пак пирамиди се използват за биологично пречистване на отпадни води и за предотвратяване на вредното въздействие от геопатогенните зони. Това са онези зони, онези влияния на подземни води, които се трансформират в лъчения и предизвикват умора и болести“.

Продължи

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: