jump to navigation

Чудотворната Хума

Хумата лекува: рак, тумори, черен дроб, сърце, очи, уши, зъби, бели дробове, полови органи, кости, паралич и много други болести. Лечението с глина е един от естествените методи за лечение. Методите за естествено лечение са много близки до тези, които още през VI в.пр.н.е. е описал бащата на медицината Хипократ.

В продължение на векове добрите лекари на практика са използвали тези методи. Хиляда години преди това Авицена в своя „Канон” подробно е описал свойствата на глината, нейното въздействие на всичко живо и способите за лечение на различни заболявания. Даже през миналия век, когато официалната медицина, опиянена в борбата с микробите, се отдалечава от естествените методи за лечение, пак се намирали хора, които това не ги е удовлетворявало. Те използвали такива прости методи за лечение като въздържание от храна, физически упражнения, използване на студена и гореща вода, слънчевите лъчи, въздуха, растенията, хумата, меда и т.н.

Най-накрая трябва да разберем, че нашият организъм е устроен така съвършено, че съдържа в себе си всички сили за излекуване и ние сме длъжни само да му помагаме в този процес, като му даваме жизнено необходимите елементи за освобождението на отровите.

Антибактериални свойства на хумата

Радий – главният радиоактивен елемент, който се съдържа в глината. Това е много рядък елемент, които има голяма сила. Колкото повече меката глина се държи на слънце, толкова повече радий ще съдържа. Лечението с хума дава на организма радий в чист вид, в естествено състояние и в такива дози, в каквито се нуждае организмът. Тук действа самата Природа, а тя е мъдра. Никакъв микроб, вирус или друг микроорганизъм не може да устои пред такова излъчване. Благодарение на своята радиоактивност, хумата се явява добър естествен стерилизатор.

За разлика от всички химически антисептици, които убиват не само микробите, но и здравите клетки, хумата – отстранявайки микробите и техните токсини, укрепва имунитета на организма, помагайки му да се бори срещу нова микробна инфекция, обновява клетките и влива в тях нови сили. Заради радиоактивността си тя укрепва естествените сили на организма.

Глината събира в себе си не само слънчевия, но и живителния магнетизъм на въздуха и водата. Нейното магнитно въздействие превишава магнитното въздействие на другите елементи, защото тя е по-концентрирана. Налагането с хума върху болния орган е равнозначно на мощен живителен магнитен дъжд, който прониква в органа и му дава сила, живот, здраве, като изгонва всичко болно и отрицателно. Достатъчно е да направите една превръзка, за да се убедите в това.

Освен радий глината съдържа минерални соли и микроелементи. Това са силиций, фосфат, желязо, азот, калций, магнезий, калий и др. И най-вече – те са в такава форма, която се усвоява лесно от човешкия организъм. Хумата съдържа всичко необходимо за нашия организъм. Минералните соли и микроелементите са в оптимални за нас пропорции и съчетания. Това, че хумата дава на организма минерални вещества, е доказано научно. При анализ на изпражненията на човек, който приема вътрешно хума, се установява липса на минерални вещества в хумата. Това означава, че минералните вещества от хумата са усвоени от организма. Този факт е много важен, защото и минералните вещества са много важни. Те например се използват от организма за образуването на нови тъкани, кости, зъби, кръв, затова са нужни на децата в подрастващия период. Анемичните хора страдат от липса на сила, защото при тях клетките са деминерализирани. Затова хората, които страдат от малокръвие, имат липса на минерални вещества в организма, заболявания на лимфната система. Децата в подрастващия период трябва постоянно да пият глинена вода. Подаграта, атеросклерозата, диабетът, болестите по кожата, кръвта, черния дроб, пикочния мехур, бъбреците и много други трябва да се лекуват с вътрешен прием на хума.

Само 8 дена след лечение с хума количеството на червените кръвни телца се увеличава, а също така се подобрява и цветът на лицето. Увеличеното число еритроцити може да се провери, като се изследва кръвта преди приемането на глина и след това. Хумата помага на еритроцитите да укрепнат и обновят, а след това да вземат участие и в обновяването на тъканите. В резултат се подобрява функцията на бъбреците, черния дроб и пикочния мехур, постепенно настъпва оздравяване. Лесно можете да получите доказателства за Веднага след приемането на първите няколко лъжици хума вашата урина ще стане по-мътна, а фекалната маса ще потъмнее. Това означава, че хумата е поработила добре вътре у вас и е започнала да гони натрупаните в организма токсини. Ако вие продължите да приемате хума, постепенно всичко ще влезе в норма: урината ще стане кехлибарена, а фекалната маса – тъмножълта, естествена. Тя няма и да мирише, защото хумата ще изчисти отровните газове. Понякога в процеса на лечението може да ви се стори, че болестта ви се е изострила и се чувствате по-зле, но това не е така. Хумата привлича токсините, изкарва ги извън организма и способства оздравяването. Лечението с хума е полезно за бременните и кърмещи жени. За да стерилизирате всякаква напитка, достатъчно е да добавите в нея малко хума. В случай на епидемия е нужно да ползвате хума като антибактериално средство.дезинфекциращото, изчистващо действие.

Източник

Още информация тук

 

Ако ви е харесала статията,може да я одобрите чрез бутоните “Rate this” със звездичките,” like” със звездичка,иконката на ФБ 🙂 Благодаря предварително

Advertisements
%d bloggers like this: