jump to navigation

Пречистване на организма

Тибетска рецепта за пречистване и подмладяване на организма (атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания и кръвоносни съдове)

4èsnowo pre4istvane

Тази рецепта е намерена през 1971 г. в един от тибетските манастири. Тя била записана върху глинени плочки. Сега рецептата се превежда на почти всички езици по света и се смята в традиционната медицина като едно от най-добрите средства за защита срещу атеросклероза.
Рецептата датира от 4-ти век преди нашата ера и е споделена една от книгите на известния Тибетски Лама-Виктор Востоков.

ЦЕЛ:
очиства организма от натрупаните мазнини и значително подобрява метаболизма на организма. След прилагане на лекарството за определен период от време, артериите стават еластични, което предотвратява стенокардията, инфаркта, парализата, елиминира склерозата и значително подобрява зрението. При стриктно спазване на правилата за лечение, организма буквално се подмладява.

Начин на приготвяне:
Вземат се 350 грама чесън. Нарязва се на ситно и се счуква в дървена купа. Претеглете 200 г от тази маса (вземете от дъното, където има повече сок), поставете в глинена съд и добавете 200 мл до 70 градуса алкохол. Съдът плътно се затваря и се съхранява на тъмно място в продължение на 10 дни. След това сместа се филтрира през дебел плат, като остатъка се изстисква. Лекарството се оставя три дни да се утаи и се започва лечението.

Лекарството се пие със студено мляко (50 грама мляко), приема се по схема(указана в таблица) точно 10 дни, като в специална тетрадка се записва броя изпити капки. След това лекарството се приема по 25 капки три пъти на ден, докато приготвеното количество завърши. Лечението може да се повтори след не по-малко от 5 години.За добро зрение през зимата или след заболяване трябва да се пие преди сън по чаша топло мляко
с 9-12 капки чеснов сок.

Друга рецепта

за прочистване на организма от токсините и отслабване

 

  • 125 гр пресен хрян
  • 2 cm корен от джинджифил
  • 3 супени лъжици мед
  • 4 лимона
  • 2 супени лъжици канела

 

Начин на приготвяне:

В блендер поставете обелените хрян и корен от джинджифил, а след това добавете изцедения лимонов сок. Продължавайте да блендирате около 3 минути, след което добавете меда и канелата. Размесвайте докато сместа стане хомогенна, а след това изсипете в буркан и съхранявайте на хладно.

Как да използвате сместта за отслабване и детоксикация:

Два пъти на ден, преди хранене вземайте по една супена лъжица. След три седмици употреба, направете една седмица почивка.

Напитка на д-р Оз чисти всички мазнини от тялото

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: