jump to navigation

Лечение с кислородна вода

page_48_20-300x200

Ако ви  хареса статията,може да я одобрите чрез бутоните “Rate this” със звездичките,” like” със звездичка,иконката на ФБ :), ако знаете и други рецепти,може да ги коментирате по-долу в полето “comments” Благодаря предварително

Според професор Неумивакин кислородната вода е едно уникално средство за лечение на много болести включително и за рак

Професор Иван Павлович Неумивакин е руски учен и доктор на медицинските науки. Заедно с други професионалисти в различни области е създал система за лечение с използването и на кислородна вода. По този ефективен метод на лечение може не само да си помогнем да се излекуваме от много болести, но и да се предпазим от тях.

Към тези, за които е полезна кислородната вода спадат и видовете рак.

В какво се състои ефектът за здравето на кислородната вода?

Според проф. Неумивакин в организма на човека се намира една система свързана с един много важен за живота елемент – кислорода. Тази система е кислородната вода. Образува се от озона във въздуха и от клетките на имунната система. При своето разлагане тя се разпада на вода и атомарен кислород, който е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за компенсиране на кислородния глад в клетките и убива патогенната микрофлора в това число вируси, бактерии, гъбички и други.

Справя се успешно и със свободните радикали и както казва професорът с техния излишък. С това е ефикасен както всички антиоксиданти – да забави процесът на стареене и да се бори с много болести и със смъртоносния рак.

Всички плодове, които имат голямо количество антиоксиданти са полезни за рак и други тежки болести.

В други статии сме писали за ефекта от витамин С, един силен антиоксидант, за ролята му в борбата с туморите, приложен в дози от 10 000 мг на ден с него се лекуват ракови тумори, туберкулоза и други болести. За атомарният кислород се счита, че е един от най-мощните антиоксиданти и нашият организъм си го набавя от кислородната вода, която се отделя от клетките на имунната ни система и от озона.

Проф. Неумивакин пише в книгата си, че е неоспорим факт, ако се постави тумор в алкална среда, че той ще загине.

Според него кислородната вода се доближава до универсалното средство за лечение на болести, особено в съчетание с апарата за ултравиолетовото облъчване на кръвта, но от неговата модификация, така както той го е направил.

В действителност ултравиолетовите лъчи предизвикват рак на кожата, затова той подчертава за неговия апарат, а не с друг за неговото лечение.

Той пише в книгата си, че в действителност няма такова универсално за лечение на всички болести средство, защото ние сме различни, един има нужда от едно средство или начин на лечение, а друг друго.

Това е неговият отговор на читателите, които му опонират.

Затова, ако го прилагате този негов метод на лечение бъдете внимателни и наблюдавайте тялото си как реагира на кислородната вода, особено тези от Вас, които шофират или работят с режещи инструменти, където се изисква добра концентрация и бърза реакция.

Първо обърнете внимание, дали не Ви влияе кислородната вода в това отношение, когато започвате да я пиете за лечение.

Имайте си го предвид. Това не го пише в книгата. Трябва да обърнем внимание и на опонентите му.

В книгата му пише, че някои са употребявали кислородната вода по описания от него начин и са имали проблеми с предозирането. Следователно в описаната схема на пиене трябва да се внимава с дозата и по-добре да се ползва малката доза от една капка, както е за първия ден и да се внимава, ако се продължава с

повишаването на дозата или да се ползва само по една капка кислородна вода и не за дълго време.

Преди да се ползва потърсете повече информация или се посъветвайте с вашия лекар, ако имате сериозен здравословен проблем за решаване.

Ако този начин на лечение се възприемеше от официалната медицина то много от болестите щяха да се лекуват с него и нямаше да има големи доходи от продажбата на лекарства за големите им производители.

По подобен начин стои въпроса и с други природни методи на лечение на рак и други болести, като например с витамин В17, с растението гравиола, с ударни дози витамин С, с кленов сироп, сода, здравословното хранене и зеленчуковите сокове и други.

Големите производители на лекарства са заинтересувани подобна информация да не се разпространява, защото ще загубят печалбите си, пише проф. Неумивакин, а те повечето са собственост на световния елит и на известните еврейски фамилии Ротшилд, Рокфелер и други.

По темата за лечение на рака четете статия с интересни клипове – ТУК. 

Кислородната вода - страж на здравето

 

 

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: