jump to navigation

Лек за рака открит още 1923г.

Знаете ли,че основната причина за рак е открита още през 1923г. от немският учен Ото Хайнрих Варбург , но много малко хора знаят за това, защото тази истина е скрита от фармацевтичните индустрии.

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Ото Варбург е открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичен начин на живот.

С антифизиологичен начин на хранене и липсата на физическа активност тялото създава кисела среда.

Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода.
Липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Д-р Варбург заяви: Отпадането на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са двете страни на един и същи медал: ако някой има едното има и другото. Реалната кисела среда е среда без кислород.
 
Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят и без него.Туморните тъкани са кисели, докато здравите тъкани са алкални. В своето произведение ” Метаболизмът на тумора ” Ото Варбург казва, че всички ракови форми се характеризират с две основни условия: кръвна киселинност и хипоксия.

Ученият открил и че туморните клетки са анаеробни (не приемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород.

 

Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило, обобщава д-р Варбург.

Според него, ракът не е нищо друго, освен защитен механизъм, който имат някои телесни клетки, които са оцелели в кисела среда без присъствието на кислород.

ВАЖНО: Храната в зависимост от протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в организма. С други думи … всичко зависи от това, което ядете.

Кисели състояния, които се измерват с PH чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от 7 до 14 алкална.

Важно е да се знае как киселината или алкална храна се отразяват на здравето, тъй като клетките, за да функционират успешно би трябвало да се намират в PH зоната малко над 7.

Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45.

Ако PH стойностите при някого са под 7, този човек изпада в кома.

Храна, която увеличава киселинността на организма:

Рaфинираната захар и всички нейни производни продукти от животински произход (мляко и сирене), сол, рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити), хляб, маргарин, кофеин (кафе, черен чай, шоколад), алкохол, цигари, всякаква варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), всичката индустриално преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други.

Храна, която алкализира организма:

 

Всички сурови зеленчуци. Суровите зеленчуци произвеждат кислород за разлика от термично обработените плодове. Плодовете произвеждат много кислород.

 

Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.

Движението дава кислород на цялото тяло. Заседналият начин на живот унищожава здравето. За здравословен начин на живот е подходящо храната да е 60% алкална. Трябва да се избягват продукти, които са предимно кисели, като газираните промишлени напитки, рафинирана захар, както и всички подсладители.

Няма злоупотребявайте със солта, използвайте колкото е възможно по-малко.

За болни хора е идеалното 80% от храната да е алкална и да се избягват всички вредни продукти.

При заболяване от рак, съветът е алкализиране на тялото, колкото е възможно повече

Химиотерапията не лекува рака, напротив увеличава киселинността на организма.

 

Химиотерапията увеличава киселинността на организма до такава степен, че трябва да започне да харчи резервите на кислород и да неутрализира киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, ноктите и косата.

Поради тази причина на пациенти, които са подложени на химиотерапия им пада косата, установил д-р Варбург.

Д-р Джордж Криле от Кливиленд, един от световните известните хирурзи открито заявява: “Всички видове смърт, наричани” естествени “не са нищо друго освен крайната точка на киселинно наситено тяло”

 

Съществува едно природно средство, което може да използвате в домашни условия. Всичко, от което се нуждаете, е 1/3 супена лъжица сода за хляб и 2 супени лъжици лимонов сок или натурален ябълков оцет. Смесете съставките в чаша студена вода и разбъркайте добре, след което консумирайте напитката. Тази комбинация води до нормализиране нивата на pH в тялото и предотвратява появата на болести, свързани с киселинната среда.

Не случайно и Петър Дънов е препоръчвал приемането на хлебна сода ежедневно,но започвайки със съвсем малки количества,които постепенно се увеличават-1-ви ден -на върха на ч.л,2-ри ден-малко повече и т.н.Не случайно и посветените в Тибет, приемат хлебна сода по същия начин,само че разтворена в топло прясно мляко.Лично аз винаги,когато пия прясно мляко,си слагам и малко хлебна сода,което е и много полезено при вирусни инфекции на ГДП,а и за профилактика.

И още  един италиански учен-

Тулио Симончини – човекът, който създаде уникален метод за лечение на рак » четете тук

Гледайте видеото  тук  и  2-ра част- тук

Дейвид Айк за рака» четете тук

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: