jump to navigation

Свинска мас

%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%81Лечебните сили на Свинската мас

Днес на пазара има редица медикаменти, но те не могат да заменят свинската мас, защото тя е един продукт, който има завидни лечебни сили познати на хората още от древността. Целебните и сили наистина са чудодейни, но ако решите да използвате този продукт за лечение е най-добре тя е домашно приготвена.

Свинската мас намира най-широко приложение за лечение на подсичане. Подсичането се наблюдава най-вече при малките бебета. Препоръчва се намазване със свинска мас на засегнатото място. Все пак с употребата и трябва да сте изключително внимателни, защото продукта има загряващ ефект. Избягвайте да практикувате този метод през летните сезони, защото може да доведе до неблагоприятни последици за кожата на бебчето.

Не бива да пренебрегвате факта, че много хора са алергични към маста и при използване на някой от предложените методи може да се достигне до обриви. Наблюдавайте засегнатите места ежедневно, в случай, че използвате лечебната сила на свинската мас.

В случай, че кожата ви лющи или петите ви са напукани също можете да се възползвате от свинската мас, защото тя ще реши тези проблеми. мажете засегнатите места, но не правете компрес, а оставете кожата да диша. При псориазис или екзема се използва същия метод, който има доказан ефект.

Когато страдате от силни ставни или мускулни болки също можете да се доверите на народната медицина и да намажете засегнатите места със свинска мас. Ефекта и силата на продукта можете да използвате и при заболяване от ишиас или разширени вени.

При измръзнали крайници също се препоръчва намазване със свинска мас, защото както споменахме тя е продукт, който има способността да загрява.

Обикновената свинска мас се използва, и като добавка в много от скъпите козметики, които се предлагат на пазара. От векове насам много жени използват свинската мас за мазане на кожата когато са бременни, за да се предотврати появата на стрии. Метода е изпитан и доказано ефикасен. Не е нужно да харчите излишни пари за скъпи мазила, запазете ги новия живот, който е във вас.

Спокойно можете да мажете и кожата на цялото тяло със свинска мас, защото така тя ще придобие желания блясък и мекота. Продукта може да се използва и като маска за коса, защото има силата да подхранва и омекотява.
Заменете скъпите козметични продукти и се доверете на домашната свинска мас, защото тя е един продукт, който дори може да се погрижи дори по-добре за външния ви вид. Използвате ли я като козметичен продукт няма начин да не завидят на гладката ви кожа и меката коса. Дали ще издадете тайната си за постигане на този ефект зависи от вас. /Източник/

Лечение със свинска мас

 

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: