jump to navigation

Как да си направим лечебни води у дома

Такава-“жива”  вода не ще купите отникъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява.

По метод на Малахов:

Приготвяне на протиева/жива/ вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.

Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Ползи и лечение с жива и мъртва вода

Как да си направим дестилирана вода:

Съществува много стар и лесен метод за дестилиране на вода, който можете да опитате в домашни условия. Не са ви необходими специални материали. Премахванете на минералите и вредните химикали от водата я превръщат в дестилирана. Хората правят дестилирана вода за различни цели, включително и за пиене, поливане на растения, пълнене на овлажнители, парни ютии и т.н.

Как да дестилираме вода в няколко лесни стъпки:

  1. В тенджера или казан от неръждаема стомана напълнете няколко литра вода от чешмата, така че съдът да не е пълен догоре.

  2. Вземете желязна решетка или друг подходящ предмет, който да поставите на дъното на тенджерата или казана. Върху тази решетка поставете стъклена купа, която не бива да се пълни със вода, затова ако водата ви прелива в купата можете да отлеете от нея.

  3. Поставете съдът с водата върху включен котлон. Водата трябва да се нагорещи, но не трябва да ври. Ако водата заври намалете котлона.

  4. Създайте ефекта на кондензацията с топла/студена бариера. Можете да направите това чрез обръщане на капака на съда, който използвате като го напълните с лед. Когато горещата пара достигне студения капак това ще създаде конденз, който ще предизвика отделянето на капчици по повърхността на капака и падането им в стъклената купа.

  5. Оставете дестилационният процес да продължи, докато в купата се събере достатъчно дестилирана вода.

  6. След това отстранете тенджерата или казана от котлона и внимателно отстранете капака, защото върху него ще се е събрала недестилирана вода от разтопения лед.

  7. Можете да изчакате водата в купата да се охлади преди да я извадите, ако предпочитате. Това няма да развали домашно приготвената ви дестилирана вода.

  8. След като водата се е охладила я изсипете в стъклени бутилки, за да можете да я съхраните чиста.

Как да си приготвим сребърна вода :

 

Лечебната сила на сребърната вода

 

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Pls,be more sociable and share your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: